Energiakrízis, elszabadult fűtési/hűtési költségek,

Nincs kompromisszum az energiahatékonyság terén!

A hagyományos szekcionált kapuk cseréje hőszigetelt EFAFLEX ipari gyorskapukra
energetikai beruházásnak minősül

Az EFAFLEX Hungária Kft. az energetikai auditra jogosult, szerződött partnerével közösen készíti el a cégére szabott energetikai számítást

Az EFAFLEX Hungária Kft. teljeskörű támogatást nyújt az energetikai beruházás során. Ezen túl az ipari épületek fűtési költségének akár 60 %-a is megtakarítható az EFAFLEX gyorskapuk alkalmazásával.

Efaflex kapuk tartgoncával

Ne az udvart fűtse!

Az ipari és logisztikai épületek kapuit akár naponta több százszor nyitják és zárják. A kapuk nyitási sebessége ott a legfontosabb, ahol nagy a targoncaforgalom. A lassú működésű hagyományos kapukat rendszerint folyamatosan nyitva hagyják a logisztikai folyamat során, ez nagy légcserével jár. Az EFAFLEX gyorskapuk alkalmazásával nő az épület energiahatékonysága a logisztikai folyamatok lassítása nélkül.

Hogyan segíti az EFAFLEX Hungária Kft. az ipari kapuk cseréjével megvalósuló energetikai beruházást?

A korszerűtlen ipari kapuk cseréje gyorsmozgású, hőszigetelt EFAFLEX kapukra számadatokkal kimutatható megtakarítást eredményez, ezért energetikai beruházásnak minősül. A beruházási szerződésben rögzítve cége az ezzel a beruházással megtakarított GJ-okat  azonnal értékesítheti, így bevételhez jut. A bevétel mértéke meghaladja a beruházás mértékét! A folyamat teljes bonyolítását segítjük!

Az EFAFLEX Hungária Kft. mérnökei az Ön vállalatára, ipari vagy logisztikai épületére szabott döntéstámogató energetikai számítást készítenek. Megismerheti a korszerűtlen ipari kapu és az energiahatékony EFAFLEX gyorskapu energetikai paramétereit az összehasonlító adatokkal. Így teljes képet kap az energiahatékonysági beruházás várható eredményéről. Számításunk alapja az EKR-ben kimutatható megtakarításnak. Ezen túl a kapucserével társasági adó (TAO) befizetés csökkentésre jogosult cége.

EFAFLEX - a világ leggyorsabb ipari kapuja

A vállalatok közel fele számolt be arról, hogy az energiaköltségük az ötszörösére nőtt 2022-ben derül ki az Ernst & Young Kft. / Ernst & Young Tanácsadó Kft. felméréséből.

„A vállalatok több mint 80 százaléka szerint energiahatékonyságot növelő beruházásokra is szükség van a versenyképesség fenntartásához.” – jelenti az EY, a magyarországi közép- és nagyvállalatok megkérdezésével készített felmérésében.

Az energiahatékony EFAFLEX ipari gyorskapukkal megvalósítható energetikai beruházással a beruházás  mértékén felüli bevétele keletkezik az EKR-ben.

Számoljunk együtt!

Beszéljen mérnök értékesítőnkkel a részletekről:

Név

Tovább az Efaflex oldalára: